مدیریت آموزشگاه آنیل : مژگان دستوری
شروع فعالیت 1380
*مدیر و موسس آموزشگاه تخصصی صنایع غذایی بهین دستپخت آنیل وابسته به وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کشور
*مدیر آموزشگاه صنایع غذایی دستپخت تحت نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور
* مدرس آموزش آشپزی در صدا و سیما
* داور و کارشناس برگزیده جشنواره ها و مسابقات غذایی
* دارنده چند تندیس زرین و لوح تقدیر بین المللی
* بانوی کارآفرین نمونه استان فارس
* دریافت تندیس برتر سومین اجلاس جهانی نشان منتخب
* عقد قرارداد با شف های برتر بین المللی
* مدرک مدیریت هتلداری (آشپزی و قنادی) کیان
* مدرک انیسیتو هتلداری آفتاب و پارسه
* اخذ مدرک دکور کیک از ویلیون کانادا
* دارای مدرک طعم و مزه برتر از اتحادیه اروپا و اساتید برتر داخلی
* لوح فعالیت برتر به مدت 15 سال از سازمان فرهنگی و اجتماعی به منظور ارتقاع سطح هنر آشپزی
شیرینی پزی و گارنیش بشقاب غذا
* سابقه 3 سال تدریس آشپزی و قنادی در امور فرهنگی فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از جهت
پرسنل و دانشجویان
* حضور در بیش از ده ها جشنواره نمایشگاه غذا و نوشیدنی در کشور و نمایشگاه گلفود دبی 97
* ارائه کترینگ غذای سلامت
* اخذ مدرک نوبل آلمان با کد ریجستری مستر شف
* با 20 سال تجربه در زمینه صنایع غذایی
* دارای چند مدرک آشپزی و قنادی از سازمان فنی و حرفه ای کشور
* داور و کارشناس صنایع غذایی با 9 سال تجربه
* آموزش بیش از 700 نفر در مهارت صنایع غذایی و انجام تعهدات آموزش آموزشگاه
آکادمی تخصصی آنیل
آکادمی تخصصی آشپزی آنیل با مدیریت مژگان دستـوری تعهد دارد تا بـا خـلق
لـذت در زندگی بـا هنـر والای آشپزی نـاب و آداب پذیرایی متمایز را پالایش و
ابـداع نمـوده وآن را گستـرش دهـد و همچنین بـا چشـم اندازی وسیـع سعی
دارد تا به عنوان مرجع آشپزی قنادی و آداب پذیــرایی بــا تکیـه بـر دانش و
مهـارت هـدف خود را کسـب جایـگاه موسسـه ای پیشتــاز قــرار دهــد و در
جهـت میل به این هـدف مفتخر بـه انجـام فعالیـت هـای همچـون :
تاسیس موسسه بهین دستپخت آنیل با نظارت وزارت میراث فرهنگی
گردشگری و صنایع دستی کشور
مجــری دوره هــای تخــصصی آشپــزی ( 340 ساعــت )
مجری دوره های تخصصی آشپزی عمومی(220 ساعت)
مجـری دوره هـای تخصــصی قنـــادی ( 300 ساعــت )
مجری تخصـص مدیریـت نوشیدنی (سـرد و گـرم) و
راهبر کـافی شـاپ ( 120 ساعت) در استان است.
اجــرای بیش از 30 دوره تخصصی کوتاه مدت
(چند جلسه ای) همـراه بـا اخـذ مـدرک معتبــر
در زمیـنه خـوراکـی و نوشیدنی
برگـزاری همـایش هـا و سمینـارها و جشنـواره هـا
مشاوره در تجهیز و سرمایه گذاری رستوران و فست فـود و …
اخذ مدرک آشپزی ، قنادی و کافی شاپ از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و
صنایع دستی کشور (قابل ترجمه جهت مهاجرت)
دارای بیـش از 30 مـدرک در زمیـنه خـوراکی و نوشیـدنی
(آشپزی – قنادی – کافی شاپ و … ) از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
—————————————————————
مدرک های قابل ارائه :
با ارائه مدرک بین المللی ( قابل ترجمه و مهاجرت)
تحت نظارت وزارت میراث فرهنگی و گردشکری کشور
و ارائه مدرک از سازمان فنی حرفه ای کشور
شعارهای تبلیغاتی:
بیشتر موفقیت های زندگی با صبوری و تحمل بدست می آید و بهترین آشپزهای دنیا، رمز موفقیت های خود را تمرین می دانند همیـن امروز آشپـزی را شـروع کنیـد تـا بـه دنیـای پر رمـز و راز آشپزی وارد شوید.