آموزشگاه تخصصی بهین دست‌پخت آنیل

مدیریت آموزشگاه آنیل : مژگان دستوری

شروع فعالیت 1380

*مدیر و موسس  آموزشگاه تخصصی صنایع غذایی بهین دستپخت آنیل وابسته به  وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی کشور

*مدیر آموزشگاه صنایع غذایی دستپخت تحت نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور

* مدرس آموزش آشپزی در صدا و سیما

* داور و کارشناس برگزیده جشنواره ها و مسابقات غذایی

* دارنده چند تندیس زرین و لوح تقدیر بین المللی

* بانوی کارآفرین نمونه استان فارس

* دریافت تندیس برتر سومین اجلاس جهانی نشان منتخب

* عقد  قرارداد با شف های برتر بین المللی

* مدرک مدیریت هتلداری (آشپزی و قنادی) کیان

* مدرک  انیسیتو هتلداری آفتاب و پارسه

* اخذ مدرک دکور کیک از ویلیون کانادا

* دارای مدرک طعم و مزه برتر از اتحادیه اروپا و اساتید برتر داخلی

* لوح فعالیت برتر به مدت 15 سال از سازمان فرهنگی و اجتماعی به منظور ارتقاع سطح هنر آشپزی

شیرینی پزی و گارنیش بشقاب غذا

* سابقه 3 سال  تدریس آشپزی و قنادی در امور فرهنگی فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از جهت

 پرسنل و دانشجویان

* حضور در بیش از ده ها جشنواره نمایشگاه غذا و نوشیدنی در کشور و نمایشگاه گلفود دبی 97

* ارائه کترینگ غذای سلامت

* اخذ مدرک نوبل آلمان با کد ریجستری مستر شف

* با 20 سال تجربه در زمینه صنایع غذایی

* دارای چند مدرک آشپزی و قنادی از سازمان فنی و حرفه ای کشور

* داور و کارشناس صنایع غذایی با 9 سال تجربه

* آموزش بیش از 700 نفر در مهارت  صنایع غذایی و انجام تعهدات آموزش آموزشگاه     

آکادمی تخصصی آنیل

آکادمی تخصصی آشپزی آنیل با مدیریت مژگان دستـوری تعهد  دارد تا بـا خـلق

 لـذت در  زندگی بـا هنـر  والای آشپزی نـاب و آداب  پذیرایی  متمایز  را  پالایش و

ابـداع نمـوده وآن را گستـرش دهـد  و همچنین بـا  چشـم اندازی  وسیـع سعی

 دارد تا به  عنوان  مرجع   آشپزی  قنادی و   آداب پذیــرایی بــا تکیـه بـر دانش و

 مهـارت هـدف خود را  کسـب جایـگاه موسسـه ای پیشتــاز قــرار دهــد و در

جهـت میل به  این هـدف مفتخر  بـه انجـام فعالیـت هـای همچـون :

تاسیس موسسه بهین دستپخت آنیل با نظارت  وزارت  میراث  فرهنگی

 گردشگری  و  صنایع دستی  کشور

مجــری دوره هــای تخــصصی آشپــزی (  340 ساعــت )

مجری دوره های تخصصی آشپزی عمومی(220 ساعت)

مجـری  دوره هـای تخصــصی قنـــادی  ( 300 ساعــت )

 مجری تخصـص مدیریـت  نوشیدنی (سـرد و گـرم) و

راهبر کـافی شـاپ ( 120 ساعت) در استان است.

اجــرای بیش از 30 دوره تخصصی کوتاه مدت

(چند جلسه ای) همـراه بـا  اخـذ مـدرک معتبــر

در  زمیـنه خـوراکـی و نوشیدنی

برگـزاری همـایش هـا و سمینـارها و جشنـواره هـا

مشاوره  در  تجهیز  و سرمایه گذاری  رستوران  و فست فـود و

اخذ مدرک آشپزی ، قنادی و کافی شاپ از وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و

صنایع دستی کشور (قابل ترجمه  جهت مهاجرت)

دارای بیـش  از  30 مـدرک در  زمیـنه خـوراکی و نوشیـدنی

(آشپزی  –  قنادی –  کافی شاپ و … )  از  وزارت میراث فرهنگی و گردشگری

—————————————————————

مدرک های قابل ارائه :

با ارائه مدرک  بین المللی ( قابل ترجمه و مهاجرت)

تحت نظارت وزارت میراث فرهنگی و گردشکری کشور

و ارائه مدرک از سازمان فنی حرفه ای کشور

شعارهای تبلیغاتی:

بیشتر موفقیت های  زندگی با صبوری و  تحمل  بدست می آید و بهترین  آشپزهای دنیا، رمز  موفقیت های خود را تمرین می دانند همیـن امروز  آشپـزی را شـروع کنیـد تـا بـه  دنیـای پر رمـز و راز  آشپزی وارد شوید.